Welcome to NeoOffice developer notes and announcements
NeoOffice
Developer notes and announcements
 
 

Download or installation problems? Try these steps
Problems after upgrading to NeoOffice 2017? Try these steps


Support
· NeoOffice Support
· NeoWiki


Announcements
· Twitter @NeoOffice


Downloads
· Download NeoOffice


RSS Feeds
· Announcements Only
· All Posts


  
NeoOffice :: View topic - Alpha 3 and "About NeoOffice..."
Alpha 3 and "About NeoOffice..."
 
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing
View previous topic :: View next topic  
Author Message
skuld
Agent


Joined: Mar 20, 2005
Posts: 19
Location: Toulouse, France

PostPosted: Sat May 20, 2006 11:04 am    Post subject: Alpha 3 and "About NeoOffice..." Reply with quote

"About NeoOffice" screen displays "OpenOffice 2.0.2 Patch 0" instead of "NeoOffice 2.0 Alpha 3 Patch 0".

You seems to have forgotten a patch Smile

_________________
This signature only exists in your insane mind.
http://goddess-gate.com/dc2/index.php/fr (français)
http://goddess-gate.com/dc2/index.php/en (english)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11856
Location: California, USA

PostPosted: Sat May 20, 2006 11:11 am    Post subject: Reply with quote

I don't see any reference to OpenOffice.org 2.0.2 in the Help -> About dialog. Which version of Neo Alpha did you apply the patch to? Alpha or Alpha 2? Also, did you build your own copy of NeoOffice or did you get your installer through the EAP download site?

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
moehnetiger
Guest





PostPosted: Sat May 20, 2006 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Same here. I see "OpenOffice.org 2.0.2 Patch 0" in the About-Dialogue. I downloaded NeoOffice 2.0 Alpha 2 from the EAP download page, then I installed the German language Pack, and yesterday I patched it to Alpha 3 Patch 0.
Back to top
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11856
Location: California, USA

PostPosted: Sat May 20, 2006 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

I found the cause of this problem. It is caused by something in the German language pack. I just installed the German language pack and, sure enough, the Help -> About changed to OpenOffice.org when you run with German as your preferred language. Interestingly, if you quit Neo and run with English as your preferred language, the text in the Help -> About dialog shows NeoOffice.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hi_RAM
Councilperson


Joined: Feb 16, 2006
Posts: 163
Location: 48°51 N 2° 21 E

PostPosted: Sat May 20, 2006 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

Same with French language pack... Alpha 2 + sound patch + patch 3.

Pb disappear when switching to English
Back to top
View user's profile Send private message
skuld
Agent


Joined: Mar 20, 2005
Posts: 19
Location: Toulouse, France

PostPosted: Sat May 20, 2006 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

pluby wrote:
I don't see any reference to OpenOffice.org 2.0.2 in the Help -> About dialog. Which version of Neo Alpha did you apply the patch to? Alpha or Alpha 2? Also, did you build your own copy of NeoOffice or did you get your installer through the EAP download site?

Patrick


Patched from Alpha 2, with French language pack installed.

_________________
This signature only exists in your insane mind.
http://goddess-gate.com/dc2/index.php/fr (français)
http://goddess-gate.com/dc2/index.php/en (english)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
fabriziovenerandi
Keymaker


Joined: Oct 12, 2004
Posts: 77
Location: italia

PostPosted: Sat May 20, 2006 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here in italian version.
btw a space is missing too, after the 'da' and before 'pluby'

_________________
eadem sed non eodem modo facere
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11856
Location: California, USA

PostPosted: Sun May 21, 2006 8:54 am    Post subject: Reply with quote

I confirmed that all language packs will cause this. Apparently, with a language pack installed, the OOo code does not look for the name of product (i.e. NeoOffice) in the configuration files and, instead, hard codes OpenOffice.org. I'll track this down and see where the OOo code is doing this.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © Planamesa Inc.
NeoOffice is a registered trademark of Planamesa Inc. and may not be used without permission.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.03 Seconds