Welcome to NeoOffice developer notes and announcements
NeoOffice
Developer notes and announcements
 
 

Download or installation problems? Try these steps
Problems after upgrading to NeoOffice 2022? Try these steps


Support
· NeoOffice Support
· NeoWiki


Announcements
· Twitter @NeoOffice


Downloads
· Download NeoOffice


RSS Feeds
· Announcements Only
· All Posts


  
NeoOffice :: View topic - Command-key bug in Patch 7
Command-key bug in Patch 7
 
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wheat
Operator


Joined: Sep 18, 2003
Posts: 46
Location: Atlanta, Georgia, USA

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 3:04 pm    Post subject: Command-key bug in Patch 7 Reply with quote

Patch 7 is messing with certain common command-keys.

Normally in the U. S. keyboard layout, Command-B is "Bold" and Command-"I" is "Italic".
Command-C is "Copy" and Command-X is "Cut".

However, I use the Dvorak keyboard layout. Under Dvorak in Patch 7, Command-C italicizes a selection while Command-X bolds a selection! Command-C and Command-X don't do anything. I can't copy or cut using keyboard commands!

I have not made anything like an exhaustive examination of other commands and potential errors. I do not recall this behavior in previous patch versions but I have not tested that either.

I fear that Patch 7 has introduced some unfortunate mis-mapping of command keys that will also affect other language keyboard layouts.

Keyboard layouts are selected in the International panel in System Preferences. Note that I am using "Dvorak" and not "Dvorak-Qwerty".

Is this an OpenOffice, NeoOffice/J Patch 7, or Java on Mac OS X problem? I have never noticed it before and my other apps certainly do not behave this way.

_________________
Wheat Williams
Atlanta, Georgia, USA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11937

PostPosted: Sun Dec 12, 2004 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

I found the solution for this bug (see http://bugzilla.neooffice.org/bug.php?op=show&bugid=256) and a fix will be in the next Neo/J 1.1 Alpha 2 patch.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © Planamesa Inc.
NeoOffice is a registered trademark of Planamesa Inc. and may not be used without permission.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.03 Seconds