Welcome to NeoOffice developer notes and announcements
NeoOffice
Developer notes and announcements
 
 

Download or installation problems? Try these steps
Problems after upgrading to NeoOffice 2017? Try these steps


Support
· NeoOffice Support
· NeoWiki


Announcements
· Twitter @NeoOffice


Downloads
· Download NeoOffice


RSS Feeds
· Announcements Only
· All Posts


  
NeoOffice :: View topic - deleted openoffice - reinstalled & still says it is open
deleted openoffice - reinstalled & still says it is open
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    NeoOffice Forum Index -> OpenOffice.org MacOS X X11 Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dalen
Guest





PostPosted: Mon Feb 27, 2006 9:18 am    Post subject: deleted openoffice - reinstalled & still says it is open Reply with quote

Error message:
Either another instance of OpenOffice.org is accessing your personal settings or your personal settings are locked.
Simultaneous access can lead to inconsitencies in your personal settings.
Before continuing, you should make sure user "...." closes OpenOffice.org on host "...-.....internetproviders address"

It has worked up until this error message

1) i have shut my compter down
2) i have disconnected from the internet
3) why is it showing a host pool - # with my internet companies address???
<what does this have to do with anything
4) my user name is not what it says in "..." it uses my short name not the long form

thanks for any help in advance

dalen
Back to top
dalen
Guest





PostPosted: Mon Feb 27, 2006 9:51 am    Post subject: must not have deleted Reply with quote

This is truly perplexing.

I deleted the app, thinking it would uninstall it.
Obviously it did not as it did not go through the set up process again.

I went and made another user account on mac os X and...works fine.
However it still gives the error on my main account.

1) even when disconnected from internet it says that it is being used by me giving some host address from my internet provider
2) i tried to test the problem of the rtf format not opening after usiing record...its fine on the new account.
2b) maybe the document i received, which was word, had formatting aspects taht got messed up somehow and caused the file not to open.
2c) hopefully i didnt get a unix bug from pc to mac

thanks
Back to top
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    NeoOffice Forum Index -> OpenOffice.org MacOS X X11 Support All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © Planamesa Inc.
NeoOffice is a registered trademark of Planamesa Inc. and may not be used without permission.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.08 Seconds