Welcome to NeoOffice developer notes and announcements
NeoOffice
Developer notes and announcements
 
 

Download or installation problems? Try these steps
Problems after upgrading to NeoOffice 2017? Try these steps


Support
· NeoOffice Support
· NeoWiki


Announcements
· Twitter @NeoOffice


Downloads
· Download NeoOffice


RSS Feeds
· Announcements Only
· All Posts


  
NeoOffice :: View topic - Double paste in text documents with CopyPaste
Double paste in text documents with CopyPaste
 
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing
View previous topic :: View next topic  
Author Message
steve
Red Pill


Joined: Feb 12, 2004
Posts: 9

PostPosted: Wed Mar 03, 2004 7:28 am    Post subject: Double paste in text documents with CopyPaste Reply with quote

When pasting in NeoOffice/J 0.8 or 0.8.1 text documents, Copyaste 1.6 or 2.0b (by Script Software) pastes twice the clipboar content, the first pressing V, the second releasing the Command-key. I don't know if this is a CopyPaste or a NeoOffice problem. When CopyPaste is not running, pasting works correctly.
I posted this bug in the CopyPaste forum too.
Back to top
View user's profile Send private message
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11907
Location: California, USA

PostPosted: Wed Mar 03, 2004 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Since copy and paste works correctly when the CopyPaste software is not running, this sounds like a bug in the CopyPaste software.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Thu Mar 04, 2004 7:47 am    Post subject: Reply with quote

pluby wrote:
Since copy and paste works correctly when the CopyPaste software is not running, this sounds like a bug in the CopyPaste software.

Patrick


This is my opinion too, but the reason why I posted this bug in this forum is that it happens only in text documents, not in spreadsheets or presentations.
Anyway, let's wait for a reply on the ScriptSoftware bug list.
Steve
Back to top
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11907
Location: California, USA

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 9:02 am    Post subject: Reply with quote

Interesting. Does the behavior occur with "patch-4" installed? I fixed a "double-click" problem in the word processor and I wonder if they are related.

If you don't have "patch-4", check out the download installation instructions in this forum topic: http://trinity.neooffice.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=382.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
steve
Red Pill


Joined: Feb 12, 2004
Posts: 9

PostPosted: Fri Mar 05, 2004 6:54 am    Post subject: Reply with quote

pluby wrote:
Interesting. Does the behavior occur with "patch-4" installed?
Patrick


Dear Patrick, I installed the patch-4. The problem persists. It has a non constant behaviour: in a new document, the firt paste is ok (not always), next pastes are double. And in some occasions, the paste is a "v" followed by clipboard content.
This happens both in text and presentation documents, as I verified more accurately. Not in spreadsheet, nor in drawing. I'm using Mac OS X 10.2.8.

_________________
Stefano B. - Rome
Back to top
View user's profile Send private message
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11907
Location: California, USA

PostPosted: Fri Mar 05, 2004 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

I downloaded ClickPaste-X Pro 2.0 and I can replicate this behavior. The second paste appears to be triggered upon release of the Command key when there is a delay between release of the V key and release of the Command key.

I'll post an update if I find any more details.

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pluby
The Architect
The Architect


Joined: Jun 16, 2003
Posts: 11907
Location: California, USA

PostPosted: Fri Mar 05, 2004 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

I think that I have fixed this problem. Please see if "patch-5" fixes the problem for you. "patch-5" download and installation instructions are at the end of the following forum topic:

http://trinity.neooffice.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=382

Patrick
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
steve
Red Pill


Joined: Feb 12, 2004
Posts: 9

PostPosted: Mon Mar 08, 2004 6:18 am    Post subject: Reply with quote

pluby wrote:
I think that I have fixed this problem. Please see if "patch-5" fixes the problem for you. "patch-5" download and installation instructions are at the end of the following forum topic:

http://trinity.neooffice.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=382

Patrick


YES! The problem is fixed. Thanks a lot.

_________________
Stefano B. - Rome
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NeoOffice Forum Index -> NeoOffice Testing All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © Planamesa Inc.
NeoOffice is a registered trademark of Planamesa Inc. and may not be used without permission.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.02 Seconds